Wie zijn wij

Onze kernwaarden

Vakmanschap

Vakmanschap en expertise vormen de basis voor uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en sterke prestaties in alle disciplines. Dit is terug te zien in de machines die we leveren en de complete mengvoederfabrieken die we bouwen. Door deskundigheid in alle disciplines onder één dak te combineren kunnen wij het complete proces voor onze klanten – van concept tot realisatie – beter leiden dan wie dan ook.

Kennis delen

We vinden kennisuitwisseling belangrijk om samen optimale prestaties te leveren. We delen onze kennis en ervaring om oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten en hun lokale omstandigheden. We zijn daarom continu gericht op leren en ontwikkeling. Alleen zo kunnen we nog betere en innovatieve machines en fabrieken realiseren, die maximale meerwaarde bieden, nu en in de toekomst. Zo helpen we onze klanten verder met hun uitdagingen: het verlagen van kosten, het verbeteren van kwaliteit en het optimaliseren van het resultaat.

Intercultureel

Hoe kun je een wereldspeler zijn en tegelijk de persoonlijke touch behouden? Van Aarsen, met projecten over de hele wereld, realiseert zich dat zakendoen gaat, en altijd zal gaan, om mensen die nauw samenwerken aan hetzelfde doel. Samen met onze agenten gaan we voor een uitgebalanceerde aanpak. Aan de ene kant geavanceerde technologie, aan de andere kant het delen van expertise, het uitwisselen van ideeën en harmonieus samenwerken met onze klanten. Dat zijn de hoekstenen van succes!

Werken bij Van Aarsen

Van Aarsen is een bedrijf met een rijke traditie en historie. Onderscheidend is dat we de gehele levenscyclus van onze machines van begin tot eind zelf in de hand hebben, van ontwerp tot engineering en uiteindelijk tot productie in onze eigen fabriek. Daar zijn onze mensen trots op en dat is te merken!
Een typische Van Aarsen-medewerker is enthousiast en nauwkeurig. Mensen werken vaak lang en in een verscheidenheid aan functies bij ons bedrijf en krijgen volop de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Van Aarsen heeft een zeer platte organisatiestructuur met korte lijnen: het MT en de directeur zijn voor iedereen benaderbaar. We verwelkomen jonge, net afgestudeerde talenten, maar zoeken ook ervaren vakmensen.

Enkele machines die we ontwikkelen, produceren en leveren

Wat onze klanten zeggen

Van Aarsen is al jaren een internationaal bekende naam in de feed-wereld. We leveren solide machines met een lange levensduur, die volledig intern worden ontworpen en gebouwd. Onze klanten weten dat ze continu kunnen vertrouwen op hoge kwaliteit: van onze machines én van onze service. Daarnaast zijn we met onze uitgebreide ervaring in de markt een echte kennispartner voor onze klanten. We delen kennis om samen verder te komen.